follow Catalog firme » Constructii imobiliare » Arhitectura » Judetul TIMIS
  home     Arhitectura   Judetul TIMIS

Arhitectura Timis

Obtineti cel mai bun pret pentru arhitectura completand o cerere de oferta rapid si simplu
click aici
     
arhitectura timisoara, arhitectura (Timisoara, TIMIS)
Sorandre este o societate comerciala cu capital privat, al carei obiect principal de activitate il constituie executarea lucrarilor de constructii civile..
0256 *** ***Click aici!
arhitectura constructii, arhitectura timisoara (Timisoara, TIMIS)
Biroul Design'Studio si-a inceput activitatea in anul 2001 in Timisoara. In acest moment, isi adesfăsoara activitatea in special in raza judetelor..
0745 *** ***Click aici!
arhitectura constructii, arhitectura timisoara (Timisoara, TIMIS)
Designul de interior se refera la aceasta ambianta si la toate elementele care o compun: piese de mobilier, obiecte de uz..
0744 *** ***Click aici!
arhitectura timisoara, arhitectura (Timisoara, TIMIS)
Activitatea principala a firmei o constituie "activitatile de arhitectura, inginerie si servicii de consultanta tehnica". misiunea noastra este sa oferim o..
0256 *** ***Click aici!
arhitectura timisoara (Timisoara, TIMIS)
Firma noastra va ofera din 1992 servicii imobiliare complete, transparente permanent, discretie, confidentialitate. Prin colaboratori, asiguram si consultanta juridica, servicii de..
0256 *** ***Click aici!
arhitectura (Timisoara, TIMIS)
S.c. elita construct s.r.l. a fost infiintata in anul 1992 de catre arh. apateanu octavian. Obiectul principal de activitate este "proiectarea..
0744 *** ***Click aici!
arhitectura timis
Firma noastra, desi este o firma tanara noi oameni care am creat-o avem o larga experienta in cea ce inseamna proiectare,..
0729 *** ***Click aici!
arhitectura peisagistica (Timisoara, TIMIS)
Producator de cuart colorat si nisip colorat pentru pardoseli industriale, pardoseli decorative,pardoseli comerciale, covoare de piatra si tencuiala mozaicata producator..
0722 *** ***Click aici!
arhitectura (SACALAZ, TIMIS)
Energ Regen Tech – birou proiectare ȋn constructii, specialităţile arhitectura, rezistenta, instalatii sanitare, instalatii electrice, instalatii termice si instalatii industriale:..
0740 *** ***Click aici!
arhitectura peisagera timisoara (Timisoara, TIMIS)
Imaginea conteaza. stim asta! de aceea am dorit sa infiintam o societate de incredere care sa ofere servicii de calitate superioara...
0723 *** ***Click aici!
arhitectura case (Timisoara, TIMIS)
Lucrari de instalatii electrice, sisteme de alarma: incendiu si efractie, activitate de baza consultanta in domeniul echipamentelor de calcul (hardware),..
0764 *** ***Click aici!
arhitectura timisoara (Timisoara, TIMIS)
Ezzo design este un atelier de creatie care ofera servicii complete de amenajari si design interior incluzand consultanta, proiectare, reprezentari 3d..
0256 *** ***Click aici!
arhitectura timisoara (Timisoara, TIMIS)
Oferim servicii complete de proiectare in constructii si arhitectura pentru: constructii noi, extinderi, modificari interioare sau exterioare si mansardari cat si..
0743 *** ***Click aici!
arhitectura constructii (Timisoara, TIMIS)
S.c. urbancod s.r.l. specializata in lucrari de constructii civile si industriale activand pe piata ca antreprenor general sau subantreprenor de..
0356 *** ***Click aici!

Alte resurse Afacerist.ro din aceasta categorie